perjantai 14. lokakuuta 2016

Tervetuloa kuuntelemaan kaavoitusasiaa Merinaantaliin 22.10.2016 klo 11-13


Kokoomusväki Naantalissa tarjoaa kuntalaisille ASIALLISTA JA TOSISEIKKOIHIN PERUSTUVAA TIETOA LAMMASLUODON KAAVOITUKSESTA

 

Työn alla oleva Manner-Naantalin osayleiskaava ja erityisesti Lammasluodon kaavoitussuunnitelmat ovat herättäneet runsaasti some- ja katukeskusteluja Naantalissa. Liikkeellä on ollut paljon väärää ja jopa vääristeltyäkin tietoa, joka on saanut monet naantalilaiset hämilleen.

 

Osayleiskaavasuunnitelmaa on viety eteenpäin hyvin avoimesti, nykyajan vaatimalla läpinäkyvyydellä ja kuntalaisille on järjestetty aiheesta avoimia informaatiotilaisuuksia. Kaikki halukkaat naantalilaiset ovat myös saaneet antaa palautetta kaavasuunnitelmista. Kaavoitussuunnitelman edetessä kaikki asiallinen ja perusteltu palaute pyritään ottamaan huomioon.

 

Kokoomusväki toivottaa kaikki kaupungin kehittämisestä kiinnostuneet kuntalaiset tervetulleeksi Lukkarinkadun ja Teljentien kulmaukseen lauantaina 22.10 klo 11-13. Kokoomuksen valtuustoryhmän lisäksi paikalla on kysymyksiin vastaamassa myös kaupunginarkkitehti Oscu Uurasmaa.

 

– Tavoitteemme on antaa naantalilaisille oikeaa tietoa kaavoitussuunnitelmien etenemisestä ja hälventää vääriä käsityksiä Lammasluotoa  ja Osayleiskaavaa koskevista suunnitelmista, sanoo valtuustoryhmän puheenjohtaja Jan Lindström.

 

*****

Lisätietoja antaa

Jan Lindström, p. 040 554 6191

jan.lindstrom@naantali.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti