torstai 9. helmikuuta 2017

Yritystilaa ja yrityshautomo Naantaliin


Monet naantalilaiset pienyrittäjät ovat olleet minuun yhteydessä ja kyselleet, mistä löytyy toimitilat, kun Naantalin keskusta myllerretään ja nykyiset toimitilat poistuvat.

Naantalista puuttuu myös Turun Logomon kaltainen joustava ja edullinen yrityshautomo pienille ja hieman suuremmillekin yrityksille, jossa niiden on helppo verkottua ja muodostaa laajempia palvelukokonaisuuksia.

Me allekirjoittaneet esitämme, että kaupunki selvittää mahdollisuudet rakentaa yritystalo Naantaliin, uuteen keskustaan. Yritystalo voisi olla myös yhdistetty vuokra- ja toimistotalo. Uusi yritystalo voisi olla osa Naantalin Vuokratalot Oy:ta, mikäli se on mahdollista tai sitten ihan oma kiinteistöyhtiönsä, ellei Vuokratalot Oy ole mahdollinen. Sopiva sijoituspaikka löytyisi varmaan uuden keskustan alueelta, uuden linja-autoaseman vierestä. Samalla tulee selvittää löytyykö talon toteuttajaksi joku muu taho kuin kaupunki, mutta ellei löydy niin silloin toteuttaja olisi kaupunki tai jokin sen konserniin kuuluva yhtiö. Myös mahdolliset EU- tai muut tuet hankkeelle tulee selvittää.
Valtuustoaloite 30.1.2017

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti