torstai 2. maaliskuuta 2017

Vaalikampanjan avaus ja kirjajulkkarit!

Kunnallisvaalikampanjani käynnistyi eilen keskiviikkona 1.3. mukavissa tunnelmissa Kuparivuoren hallilla. Minulla oli ensimmäistä kertaa tilaisuus tavata lähin tukijoukkoni lämminhenkisessä ja rennossa tilaisuudessa. Haluaisinkin kiittää kaikkia mukana olijoita hienosta panoksesta yhteisen asian hyväksi. Nämä vaalit ovat ehkä kaikkien aikojen tärkeimmät kuntavaalit Naantalissa. Edessä on kaikkiin naantalilaisiin vaikuttavia asioita (Naantalin talousarvio 2017 ja taloussuunnitelma 2017-2019), joihin tuleva valtuusto joutuu ottamaan kantaa. Äänestäminen on nyt tärkeämpää kuin koskaan. 

Samassa tilaisuudessa julkistettiin myös uusi, Naantalin kunnallispolitiikasta kertova kirjani "Politiikkaa Naantalissa viidellä vuosikymmenellä".

Näin vaalien alla tämän kirjan tekeminen on palauttanut monta hyvää asiaa mieleen ja se on vakuuttanut minut jatkamaan omaa työtäni kaikkien naantalilaisten puolesta. Kirja perustuu tositapahtumiin ja se on yhdenlainen kuvaus eletystä elämästä tässä Suomenkin parhaaksi valitussa pikkukaupungissa. Kirjan on kirjoittanut rakas puolisoni Anne, jolle kuuluu suuri kiitos kirjan hienosta ja hauskasta tekstistä. Kirja on omistettu meille kaikille naantalilaisille ja jokaiselle kaupunkilaiselle, koska ilman teitä Naantali ei olisi Naantali. Kirjaa myydään 15 € hintaan Naantalin Necca-myymälässä (Tullikatu 12) ja Merimaskun Villa Augustassa (Paltteentie 1).

Tulevan kampanjani tärkeimmät uutiset ja kuulumiset julkaisen tässä blogissa. Seuraa meitä ja liity mukaan myös Facebookissa.


Politiikkaa Naantalissa viidellä vuosikymmenellä -teoksen tekijät Anne Pentti ja Jan Lindström kirjan julkistamistilaisuudessa ja Janin vaalikampanjan avajaisissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti