sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Tolkkua Naantalin päätöksentekoon.

Karoliina Kallio kirjoitti oman kuntavaaliehdokkaan valinnasta osuvasti Rannikkoseudussa (14.3.2017). Hänen mukaansa ulospäin suuntautunut ja hyvillä verkostoilla varustettu ehdokas on kunnan kannalta paras valinta.

Pahiten kuntapolitiikkaa pirstovat yhden asian ihmiset, joiden elämäntehtävä on laittaa kapuloita rattaisiin. Usein kokemus ei ole kiinnostava ja houkutteleva argumentti, eikä se tunnu riittävältä syyltä äänestää. Kuntavaaleista moni toteaakin, että on ihan sama kenet sinne valitaan.

Tulossa on isoja asioita ja tällä ajattelumallilla pienet äänekkäät ryhmät voivat saada paljon vaikutusvaltaa, joka ei päätöksenteon kannalta ole järkevää ja joka ei vastaa kuntalaisten todellisia tarpeita.

Nyt tarvitaan kokemusta, joka kantaa yli puoluerajojen ja edistää kunnan yhteisten asioitten hoitoa ja päämäärien toteutumista. Kuten Kallio kirjoittaa, nyt kunnat joutuvat katsomaan peiliin ja miettimään, millä asiantuntemuksella hyvinvointia jatkossa edistetään.

Tolkku pitää säilyttää tässäkin asiassa.  Politiikan johtamisessa tarvitaan läpi poliittisen kentän kestävää osaamista sekä ennen kaikkea suhteita ja kokemusta.

Tulevan kampanjani tärkeimmät uutiset ja kuulumiset julkaisen tässä blogissa. Seuraa meitä ja liity mukaan myös Facebookissa.

Jan Lindström, 27
Naantalin Kokoomus


Olen toiminut Naantalin kaupunginvaltuutettuna yhtäjaksoisesti 32 vuotta vuoden 1985 alusta alkaen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti